Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını gelinlik giydiğini görmek

Rüyada kızını gelinlik giydiğini görmek

Rüyada kızını gelinlik giydiğini görmek tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına inanılır.

Rüyada kızını gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Sadece rutinden kurtulmak isteyeceğiniz bir süreçte olacaksınız.

Rüyada kızına gelinlik giydirmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızını gelinlik giymek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada genç bir kızın gelinlik giydiğini görmek her türlü konforsa sahip olunacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına tabir olunur.

Rüyada kızının beyaz gelinlik giydiğini görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annenin kızının gelinlik giydiğini görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada nişanlı kızın gelinlik giydiğini görmek sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına delalettir.

Rüyada bir kızın gelinlik giydiğini görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızının gelinlik giymek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments