Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızın gelinlik giydiğini görmek

Rüyada bir kızın gelinlik giydiğini görmek

Rüyada bir kızın gelinlik giydiğini görmek moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kızın gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir, şüphelerinizi bertaraf etmelisiniz.

Rüyada bekar kızın gelinlik giydiğini görmek sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, manevi bir rahatlama yaşanacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada genç bir kızın gelinlik giydiğini görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına inanılır.

Rüyada kızına gelinlik giydirmek yaptığı iş ile başarılı olacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızının gelinlik giydiğini görmek büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine delalettir.

Rüyada annenin kızının gelinlik giydiğini görmek huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nişanlı kızın gelinlik giydiğini görmek çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada kızını gelinlik giymek işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızını gelinlik giydiğini görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, kötü sözler duylacağına, komşular tarafından kötülenileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments