Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kızın elini tutmak

Rüyada sevdiği kızın elini tutmak

Rüyada sevdiği kızın elini tutmak elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kızın elini tutmak gördüyseniz:

  • Belli gelişmeleri eski kalıplara göre değil, farklı açılardan ele almak zorundasınız.

Rüyada sevdiği kızın elini tutmak rızkını kazanırken zorlanmayacağına, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük kızın elini tutmak kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızının elini tutmak ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığı kızın elini tutmak bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına tabir olunur.

Rüyada hoşlandığın kızın elini tutmak eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kızın elini tutmak sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine alamet eder.

Rüyada genç bir kızın elini tutmak aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, hasret içinde kalacağına, daha bir sevileceğine inanılır.

Rüyada tanıdık bir kızın elini tutmak sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments