Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızı evinde görmek

Rüyada sevdiğin kızı evinde görmek

Rüyada sevdiğin kızı evinde görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geçim derdinin biteceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kızı evinde gördüyseniz:

  • Bazı rahatsız edici durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiği kızın evini görmek bazı ortaklıklar kuracağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kızın evine gitmek sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızın evine gitmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kızı evinde görmek yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, işlerin düzgün gideceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızı kendi evinde görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kızı evinde görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada bir kızın evine gitmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, geçim derdinden kurtulacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine rivayet eder.

Rüyada kızının evine gitmek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments