Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kızı evinde görmek

Rüyada sevdiği kızı evinde görmek

Rüyada sevdiği kızı evinde görmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, kişinin her daim iyi anılacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kızı evinde gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz size keyif verebilir.

Rüyada sevdiğin kızın evine gitmek mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı kendi evinde görmek hem dua alacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızın evini görmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kızı evinde görmek eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kızı evinde görmek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kızın evine gitmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına işarettir.

Rüyada kızının evini görmek şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızının evine gitmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments