Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızı kendi evinde görmek

Rüyada sevdiğin kızı kendi evinde görmek

Rüyada sevdiğin kızı kendi evinde görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, edilen duaların tutacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kızı kendi evinde gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız çalışmalar daha verimli olabilir.

Rüyada sevdiğin kızı kendi evinde görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızın evine gitmek ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, işlerdeki verimin artacağına, inancını bir kenara atacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kızı evinde görmek ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kızın evini görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kızı evinde görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kızın evine gitmek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, tazeleneceğine delalettir.

Rüyada bir kızın evine gitmek yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızının evini görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments