Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin birini çirkin görmek

Rüyada sevdiğin birini çirkin görmek

Rüyada sevdiğin birini çirkin görmek sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin birini çirkin gördüyseniz:

  • Hayal gücünüz istediğinizi elde etmenize yardımcı olabilir.

Rüyada sevdiğin kişiyi çirkin görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin insanı çirkin görmek hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişiyi çirkin görmek çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin birini çirkin görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kızı çirkin görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı çirkin görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin çirkinleştiğini görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına inanılır.

Rüyada sevdiği erkeği çirkin görmek atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments