Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızı sakallı görmek

Rüyada sevdiğin kızı sakallı görmek

Rüyada sevdiğin kızı sakallı görmek borçların hafifleyeceğine, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, yarardan çok zarar getireceğine, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızı sakallı gördüyseniz:

  • Genelde parasal olayları fazla önemsemeniz doğaldır.

Rüyada sevdiği kızı sakallı görmek helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı sakallı görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızını sakal görmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızını sakallı görmek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kızı sakal görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kızı sakallı görmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızı sakallı görmek kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğini sakallı görmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments