Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızın öldüğünü görmek

Rüyada sevdiğin kızın öldüğünü görmek

Rüyada sevdiğin kızın öldüğünü görmek yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, fikirlerinin can bulacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızın öldüğünü gördüyseniz:

  • İş değişikliği yapmak veya farklı yaratıcı proje ya da hobilerle ilgilenmek niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kızın öldüğünü görmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kızı öldüğünü görmek masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızın öldüğünü görmek belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kızı öldürmek sağlığının yerinde kalacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kızı başkasıyla elele görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kızın annesini görmek yaşamın kolay hale geleceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kızla konuşmak hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı evlenirken görmek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, derin bir nefes alacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments