Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiye kızmak

Rüyada sevdiği kişiye kızmak

Rüyada sevdiği kişiye kızmak çok resmi görevlerde bulunacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, üzüleceğine ve kırılacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kişiye kızmak gördüyseniz:

  • Bazı güzel sürprizlerle karşılşamanız gerekiyor.

Rüyada sevdiğin kişiye kızmak alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiye kızmak planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada bir kişiye kızmak uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin kızdığını görmek sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş kişiye kızmak uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kızdan ayrılmak huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kızdan hediye almak ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğine kızmak haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments