Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle oyun oynamak

Rüyada sevdiğinle oyun oynamak

Rüyada sevdiğinle oyun oynamak sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinle oyun oynamak gördüyseniz:

  • Ortak işlerin karlı geri dönüşleri olabilir.

Rüyada sevdiğinle oyun oynamak çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyle oyun oynamak karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada çalgılı oyun oynamak işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada efe oyunu oynamak hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada şeytanla oyun oynamak çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpekle oyun oynamak elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla oyun oynamak yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine tabir olunur.

Rüyada biriyle oyun oynamak onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, büyük kazançlar sağlayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments