Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşle oyun oynamak

Rüyada kardeşle oyun oynamak

Rüyada kardeşle oyun oynamak rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, adını herkese duyuracağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşle oyun oynamak gördüyseniz:

  • Geleceğinizi veya evinizi ilgilendiren değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda duygusal anlamda biraz gergin olabilirsiniz.

Rüyada kardeşle oyun oynamak iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş biriyle oyun oynamak daha temkinli ve garantici olacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine yorulur.

Rüyada biriyle oyun oynamak yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına rivayet eder.

Rüyada kaşıkla oyun oynamak her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada aslanla oyun oynamak kısmetinin ve şansının da kapanacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kaşık oyunu oynamak çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarla oyun oynamak dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek oyun oynamak refah düzeyinin yükseleceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments