Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyle gülmek

Rüyada sevdiğin kişiyle gülmek

Rüyada sevdiğin kişiyle gülmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, iyi halin geleceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle gülmek gördüyseniz:

  • Gereken harcamalar karşısındaki ilk andaki endişenizden çabuk kurtulacaksınız.

Rüyada sevdiği kişiyle gülmek iş hayatında zarar edileceğine, kötü günlerinin biteceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle gülmek ferahlayacağına, hafifleyeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine delalettir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle gülmek nazar eden insanların haddini bildireceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinle gülmek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğine gülmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kızın güldüğünü görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin insanla gülmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin güldüğünü görmek her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments