Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine gülmek

Rüyada sevdiğine gülmek

Rüyada sevdiğine gülmek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada sevdiğine gülmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz durumunda geçmişte kayıp olarak görülebilecek bir şeyi kazanca çevirebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin insanla gülmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızın güldüğünü görmek işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğine gülmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinle gülmek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle gülmek aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle gülmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin güldüğünü görmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, günlerini hastanede geçireceğine, borçlanıp, hasta olacağına delalet eder.

Rüyada şakaya gülmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments