Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kızın güldüğünü görmek

Rüyada sevdiği kızın güldüğünü görmek

Rüyada sevdiği kızın güldüğünü görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kızın güldüğünü gördüyseniz:

  • Belli bilgileri es geçerseniz veya güvenilir kaynaklardan gelenlere öncelik tanıyorsanız, yakında bir direniş ya da muhalefetle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kızın güldüğünü görmek çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyle gülmek imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanla gülmek sosyal hayatında da mutlu olacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinle gülmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, helal olmayana göz dikmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle gülmek birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, haneye bereket geleceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğine gülmek beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, onu darda bırakmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin güldüğünü görmek kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızla nişanlandığını görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments