Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle gülmek

Rüyada sevdiğinle gülmek

Rüyada sevdiğinle gülmek maddi olarak zayıflayacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinle gülmek gördüyseniz:

  • Bir çok farklı olayla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada sevdiğin kişiyle gülmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişiyle gülmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin insanla gülmek sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, zafer elde edeceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinle gülmek her daim Allah yolunda olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinin güldüğünü görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğine gülmek çekilen yükün hafifleyeceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kızın güldüğünü görmek zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına işaret eder.

Rüyada ağlayıp sonra gülmek bir sebeple çok üzüleceğine, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments