Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyle gülmek

Rüyada sevdiği kişiyle gülmek

Rüyada sevdiği kişiyle gülmek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, yarar sağlamayacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada sevdiği kişiyle gülmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik harcamalar veya olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğin kişiyle gülmek alın ter ile ekmeğini kazanacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyle gülmek rızkın genişleyeceğine, hayatının karışacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle gülmek insanları kıracağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinle gülmek şansının geri döneceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kızın güldüğünü görmek sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğine gülmek musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin güldüğünü görmek dünya malının çoğalacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin insanla gülmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments