Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyi sürekli görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi sürekli görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi sürekli görmek emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, şansın döneceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi sürekli gördüyseniz:

  • Karşı tarafın ailesi sorun olabilir.

Rüyada sürekli sevdiği kişiyi görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişiyi sürekli görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine inanılır.

Rüyada sürekli sevdiğin kişiyi görmek işinde en iyisi olacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi sürekli görmek tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kişiyi sürekli görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, sevineceğine, adeta havalara uçacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli aynı kişiye sarılmak haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürekli aynı kişileri görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, pek az kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada sürekli ölmüş kişileri görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments