Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişiyi sürekli görmek

Rüyada bir kişiyi sürekli görmek

Rüyada bir kişiyi sürekli görmek çok mutsuz olacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alın terinin karşılığını alacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına rivayet eder.

Rüyada bir kişiyi sürekli gördüyseniz:

  • Olayların zamana bırakılmasını sağlamak daha doğru olabilir.

Rüyada sürekli aşık olduğun kişiyi görmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, yaşam enerjisini geri kazanacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi sürekli görmek zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada bir kişiyi sürekli görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada sürekli hoşlandığın kişiyi görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine yorulur.

Rüyada sürekli ölmüş kişiyi görmek Tövbe Edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli ölen kişileri görmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sürekli aynı kişiyi görmek kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada aynı kişiyi sürekli görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments