Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişiyi ölümden kurtarmak

Rüyada bir kişiyi ölümden kurtarmak

Rüyada bir kişiyi ölümden kurtarmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, mutlu ilişkiler kuracağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kişiyi ölümden kurtarmak gördüyseniz:

  • İşleri kendi yolunuzla halletmek istiyorsanız politik olmanız gerekiyor.

Rüyada bir kişiyi ölümden kurtarmak malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına delalettir.

Rüyada bir çocuğu ölümden kurtarmak adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine inanılır.

Rüyada çocuğunu ölümden kurtarmak kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, bütçesinin genişleyeceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada oğlunu ölümden kurtarmak şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına işarettir.

Rüyada erkek çocuğu ölümden kurtarmak ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeği ölümden kurtarmak büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, gönülsüzce bir yere gideceğinize, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşini ölümden kurtarmak atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, güzel günlerin geleceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini ölümden kurtarmak gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments