Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyi kurtarmak

Rüyada sevdiği kişiyi kurtarmak

Rüyada sevdiği kişiyi kurtarmak gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, manevi mutluluğu tadacağına, ufkunun açılacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi kurtarmak gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınız veya komşularınızla ilgili sevindirici haberler alabilir ya da onlar kanalıyla şanslar elde edebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyi kurtarmak kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi kurtarmak çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi ölümden kurtarmak sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine delalet eder.

Rüyada suda boğulan kişiyi kurtarmak birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına inanılır.

Rüyada bir kişinin hayatını kurtarmak yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına rivayet eder.

Rüyada bir kişiyi boğulmaktan kurtarmak altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğulan bir kişiyi kurtarmak kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kişiyi kurtarmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments