Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişinin evine gitmek

Rüyada sevdiği kişinin evine gitmek

Rüyada sevdiği kişinin evine gitmek el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, onlardan büyük hayır göreceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kişinin evine gitmek gördüyseniz:

  • Size anlatılmayan veya farkında olmadığınız şeyler olabilir.

Rüyada sevdiğin kişinin evine gitmek evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin evine gitmek büyük fırsatlar yakalayacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına, yenileceğine delalet eder.

Rüyada hoşlandığın kişinin evine gitmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada küstüğün kişinin evine gitmek sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, hayırlı bir yuva kurulacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğun kişinin evine gitmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulur.

Rüyada küs olduğu kişinin evine gitmek şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada aşık olduğun kişinin evine gitmek hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, rakipsiz hale geleceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş kişinin evine gitmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments