Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyi sarılmak

Rüyada sevdiği kişiyi sarılmak

Rüyada sevdiği kişiyi sarılmak hevesinin kursağında kalacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada sevdiği kişiyi sarılmak gördüyseniz:

  • İş konusundaki başarılarınız devam ederken, parasal konularda iyileştirmelere yönelik çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kişinin sarıldığını görmek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, kişinin yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiye sımsıkı sarılmak inancının zayıflayacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle sarıldığını görmek hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarılmasını görmek engellerin ortadan kalkacağına, saygınlığının da artacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi sarılmak sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiye sarılırken görmek eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiye sarıldığını görmek özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla sarılırken görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments