Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaya yalan söylemek

Rüyada kocaya yalan söylemek

Rüyada kocaya yalan söylemek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, bereketli ve hayırlı olacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine yorulur.

Rüyada kocaya yalan söylemek gördüyseniz:

  • Karar verme zorluğu yaşayan kişileri boş verip, ilerlemeye hazır kişilerle devam edin.

Rüyada kocanın yalan söylediğini görmek bereketin eksileceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına alamet eder.

Rüyada kocaya yalan söylemek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, eşiyle bahtiyar olacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasının yalan söylediğini görmek başa iş açacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliye yalan söylemek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin yalan söylediğini görmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, gelirinin garanti olacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilisine yalan söylemek başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin yalan söylediğini görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine rivayet eder.

Rüyada birinin yalan söylediğini anlamak ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments