Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen bir kişinin sesini duymak

Rüyada ölen bir kişinin sesini duymak

Rüyada ölen bir kişinin sesini duymak hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, rahat rahat yaşayacağına, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada ölen bir kişinin sesini duymak gördüyseniz:

  • İlişkinizi daha iyi bir hale getirmek için sevdiğiniz kişiye bir sürpriz yapmaya çalışın.

Rüyada ölmüş bir kişinin sesini duymak onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, korkularının yok olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişinin sesini duymak girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, işlerini büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişinin sesini duymak ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına işarettir.

Rüyada ölen kişinin sesini duymak parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü kişinin sesini duymak maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada ölen bir kişinin sesini duymak çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin sesini duymak önüne çıkan engellerden yılmayacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına inanılır.

Rüyada azrail sesi duymak iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments