Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin seni aldattığını görmek

Rüyada sevdiğinin seni aldattığını görmek

Rüyada sevdiğinin seni aldattığını görmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin seni aldattığını gördüyseniz:

  • Evde tartışabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişinin seni aldattığını görmek sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin seni aldattığını görmek gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin seni aldattığını öğrenmek aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilini seni aldatırken görmek sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, üzgün ve hasta olacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin seni aldattığını görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada birinin seni aldattığını görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin seni aldatmasını görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine işaret eder.

Rüyada sevgilin seni aldattığını görmek mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments