Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, kendisini ailesine vereceğine, yılmayacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığı yaşamamak için gerçekçi olmalısınız.

Rüyada sevdiğin kişinin bir başkasıyla evlendiğini görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiyle evlendiğini görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğiniz kişiyle evlenmek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, alım zorluğu yaşamayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini görmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini duymak yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla evlendiğini görmek saygınlığına leke sürüleceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğiniz kişinin evlendiğini görmek ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin başka biriyle evlendiğini görmek yalnız kalınacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments