Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla evlendiğini görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun yeni girişimlerde bulunmaktan korkmayın.

Rüyada sevdiği kişiyle evlenmek hayatının bir düzene kavuşacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin başkasıyla evlendiğini görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişinin evlendiğini duymak manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin başkasıyla evlendiğini görmek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, onlardan medet umacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle evlenmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, acı veren kazalara işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin başka biriyle evlendiğini görmek yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin başka biriyle evlendiğini görmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini duymak zor durumların tatlıya bağlanacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments