Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğiniz kişinin evlendiğini görmek

Rüyada sevdiğiniz kişinin evlendiğini görmek

Rüyada sevdiğiniz kişinin evlendiğini görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, maddi güç elde edeceğine, acılarını ve kederlerini içine atacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğiniz kişinin evlendiğini gördüyseniz:

  • Kişisel şüphelerinizi bir yana bırakıp kendinizden emin olmanız gerekiyor.

Rüyada sevdiğin kişinin başka biriyle evlendiğini görmek moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin başkasıyla evlendiğini görmek evi kendisinin çekip çevireceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğiniz kişinin evlendiğini görmek eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, aklına giren şeytana uyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin başkasıyla evlendiğini görmek sağlığın bozulacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin bir başkasıyla evlendiğini görmek özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini duymak ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla evlendiğini görmek sorunların üzüntülere neden olacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, hayatının ve işlerinin alabora olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğiniz kişiyle evlenmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments