Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin bir başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin bir başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin bir başkasıyla evlendiğini görmek barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, zorlukların ortadan kalkacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin bir başkasıyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Sürprizler söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini duymak bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğiniz kişinin evlendiğini görmek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine delalettir.

Rüyada sevdiği kişiyle evlenmek geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, dikkat çekeceğine, rahat bir hayata adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla evlendiğini görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, kötü günleri geride bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle evlenmek rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğiniz kişiyle evlenmek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişinin başkasıyla evlendiğini görmek sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments