Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğiniz kişiyle evlenmek

Rüyada sevdiğiniz kişiyle evlenmek

Rüyada sevdiğiniz kişiyle evlenmek daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğiniz kişiyle evlenmek gördüyseniz:

  • Çevreyle iletişiminizde veya genel etkileşim içeren her konuda sağduyulu olmalısınız.

Rüyada sevdiği kişinin başkasıyla evlendiğini görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla evlendiğini görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, kariyer planının altüst olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin bir başkasıyla evlendiğini görmek kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle evlenmek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin başka biriyle evlendiğini görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğiniz kişinin evlendiğini görmek kendini tatmin etmek için yaşayacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada sevdiğiniz kişiyle evlenmek elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kişinin evlendiğini duymak sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments