Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyle evlenmek

Rüyada sevdiği kişiyle evlenmek

Rüyada sevdiği kişiyle evlenmek aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişiyle evlenmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yanıltıcı iddialarda bulunabilirler.

Rüyada sevdiğin kişiyle evlenmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğiniz kişinin evlendiğini görmek sahip olduklarının da çoğalacağına, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini görmek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin başkasıyla evlendiğini görmek insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla evlendiğini görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyle evlenmek zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğiniz kişiyle evlenmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin bir başkasıyla evlendiğini görmek makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments