Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişinin ayakkabısını giymek

Rüyada ölen kişinin ayakkabısını giymek

Rüyada ölen kişinin ayakkabısını giymek mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada ölen kişinin ayakkabısını giymek gördüyseniz:

  • Hiç olmadığınız kadar politik olmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada ölen kişinin ayakkabısını giymek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin ayakkabısını giymek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, uzaktan haberler işiteceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişinin ayakkabısını giymek uzun bir hayat yaşayacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine yorulur.

Rüyada ölmüş kişinin ayakkabısını giymek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, ters giden olayların düzeleceğine, iyi bir patron olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen kişiye ayakkabı vermek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, sevap işleyeceğine işarettir.

Rüyada ölen kişinin ayakkabısını görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının yeni ayakkabı giydiğini görmek başına uğursuz olayların geleceğine, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada iki ayakkabıyı üst üste giymek çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments