Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş kişinin ayakkabısını giymek

Rüyada ölmüş kişinin ayakkabısını giymek

Rüyada ölmüş kişinin ayakkabısını giymek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, itibarın sarsılacağına, rahat bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada ölmüş kişinin ayakkabısını giymek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizle ilişkilerinizde ise problemler yaşanabilir.

Rüyada sevdiği kişinin ayakkabısını giymek mutlu olacağına ve güleceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişinin ayakkabısını giymek çok pişmanlık duyacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin ayakkabısını giymek güzel günlerine gölge düşeceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ölen kişinin ayakkabısını giymek kendi işine sahip olacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, sorunların gittikçe artacağına işarettir.

Rüyada ölen kişinin ayakkabısını görmek çözümlere ve çarelere kavuşacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ölen kişiye ayakkabı vermek hayatından razı geleceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü ayakkabısı giymek gönlünce harcama yapmasına, çok daha fazla adım atacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına delalettir.

Rüyada pahalı ayakkabı giymek dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yiyip içeceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments