Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kişiyi hamile görmek

Rüyada kişiyi hamile görmek

Rüyada kişiyi hamile görmek yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kişiyi hamile gördüyseniz:

  • Sahte peygamberler, medyumlar, görevini kötüye kullanan din adamları ya da ruhani liderler v.b kişiler artabilir.

Rüyada bir kişinin hamile olduğunu görmek emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiden hamile kaldığını görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, şansın yüze güleceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada ölen bir kişiyi hamile görmek çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, zor zamanların biteceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiden hamile olduğunu görmek elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kişinin hamile olduğunu öğrenmek oldukça büyük başarılara, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada hamile bir kişiyi görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiden hamile kalmak yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiden hamile kalmak ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments