Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişi tarafından öpüldüğünü görmek

Rüyada sevdiğin kişi tarafından öpüldüğünü görmek

Rüyada sevdiğin kişi tarafından öpüldüğünü görmek işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından öpüldüğünü gördüyseniz:

  • Mevcut kredinize güvenerek hareket etmeniz durumunda zararlı çıkabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kişi tarafından öldürülmek böylece hayatının da düzene gireceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişi tarafından kıskanılmak çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, aradaki buzları eriteceğine, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişi tarafından reddedilmek yolunda devam edeceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından öpülmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, söz ve yetki sahibi olacağına, kazancı arttıracağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişi tarafından öpülmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişi tarafından öpüldüğünü görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, onlar için çabalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından reddedilmek mutlu günler göreceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından aldatılmak isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, esenlik bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments