Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişi tarafından aldatılmak

Rüyada sevdiğin kişi tarafından aldatılmak

Rüyada sevdiğin kişi tarafından aldatılmak hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, mallarının da hayırlı olacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından aldatılmak gördüyseniz:

  • Kendinizi küçük hissettirmelerine veya sizi kandırmalarına izin vermemeli, istediğiniz şartları oluşturmaya bakmalısınız.

Rüyada sevdiği kişi tarafından aldatılmak çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, lüksüne de lüks katacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından aldatılmak aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin tarafından aldatılmak çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği insan tarafından aldatılmak bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin tarafından aldatıldığını görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği tarafından aldatıldığını görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, birikiminin artacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine delalettir.

Rüyada sevdiği tarafından aldatılmak maddi kaynakların zarar göreceğine, işini büyüteceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından öpülmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments