Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişi tarafından öpüldüğünü görmek

Rüyada sevdiği kişi tarafından öpüldüğünü görmek

Rüyada sevdiği kişi tarafından öpüldüğünü görmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, ekmeğinin bereketleneceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, sorunlarını çözeceğine, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kişi tarafından öpüldüğünü gördüyseniz:

  • Rahatsız edici misafirler gelebilir.

Rüyada sevdiği kişi tarafından öpülmek uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada sevdiği kişi tarafından reddedilmek zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişi tarafından aldatılmak sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından öpüldüğünü görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişi tarafından öldürülmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından azarlanmak diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından vurulmak insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından aldatılmak bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments