Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişi tarafından kovalanmak

Rüyada sevdiği kişi tarafından kovalanmak

Rüyada sevdiği kişi tarafından kovalanmak iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, ondan kazanç elde edeceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişi tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Eleştiri yapmak yerine, uzlaşmacı uyarılarda bulunmak daha doğru olabilir.

Rüyada sevdiği kişi tarafından kovalanmak bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine delalettir.

Rüyada iki kişi tarafından kovalanmak zinaya ve yasak olana uzak duracağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahlı kişi tarafından kovalanmak daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, kırgınlıkların geçeceğine delalet eder.

Rüyada bir kişi tarafından kovalanmak büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından terslenmek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından vurulmak üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, neşesini kaçıracağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından takip edilmek çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından öpülmek eline geçen malları tutamayacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments