Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişi tarafından öpülmek

Rüyada sevdiğin kişi tarafından öpülmek

Rüyada sevdiğin kişi tarafından öpülmek zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, küskünlük yaşanacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, devlete hizmet etmeye, birden fazla ortakla iş kurulacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Kendi yollarında ilerleme konusunda ısrarcı olan kişilerle baş edebilmek için bazı bilgiler edinmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada sevdiği kişi tarafından kıskanılmak sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından istenmemek yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, büyük takdir toplanacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından öpüldüğünü görmek dualarının karşılığını göreceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişi tarafından öpülmek sağlık sorunlarının biteceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından reddedilmek evdeki nimetin çoğalacağına, zenginliğe kavuşacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından azarlanmak bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, insanlarla iç içe olacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kişi tarafından aldatılmak zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, hayatınızın neşe dolacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından öpülmek rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments