Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişi tarafından azarlanmak

Rüyada sevdiğin kişi tarafından azarlanmak

Rüyada sevdiğin kişi tarafından azarlanmak elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, hasretliğin biteceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, rahat bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından azarlanmak gördüyseniz:

  • Kendinizi son derece sakin bile hissetseniz beklenmedik zamanlarda patlama yapabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından azarlanmak hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği tarafından azarlanmak üzüleceğine ve yıkılacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada müdür tarafından azarlanmak çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada birisi tarafından azarlanmak emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada patron tarafından azarlanmak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada babası tarafından azarlanmak hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkası tarafından azarlanmak sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına işaret eder.

Rüyada öğretmen tarafından azarlanmak yeni bir işte tartışma yaşanacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kazancının azalmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments