Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişi tarafından aldatılmak

Rüyada sevdiği kişi tarafından aldatılmak

Rüyada sevdiği kişi tarafından aldatılmak kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişi tarafından aldatılmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya yakınlarınızla ilişkilerinizde zihinsel ya da ahlaki dersler söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından aldatılmak çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişi tarafından aldatılmak iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin tarafından aldatılmak hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına işarettir.

Rüyada sevdiği tarafından aldatılmak çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada sevdiği tarafından aldatıldığını görmek verimli işlere gireceğine, kazançlı işlere girileceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği insan tarafından aldatılmak sağlık ve şifa bulacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin tarafından aldatıldığını görmek sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından terslenmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments