Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin ismini duymak

Rüyada sevdiğin kişinin ismini duymak

Rüyada sevdiğin kişinin ismini duymak yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin ismini duymak gördüyseniz:

  • Anlamsız teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğin kişinin ismini duymak gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada evleneceğin kişinin ismini duymak maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin insanın ismini duymak zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kişinin ismini görmek işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin ismini görmek güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından istenmemek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin sesini duymak çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin evlendiğini duymak stresten uzaklaşacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments