Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin erkekle öpüştüğünü görmek

Rüyada sevdiğin erkekle öpüştüğünü görmek

Rüyada sevdiğin erkekle öpüştüğünü görmek çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, gönül sızılarının dineceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin erkekle öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Bir süredir havada kalmış işlerin, konuların veya çözümlenmemiş problemlerin ayağı yere basmaya başlıyor.

Rüyada sevdiğin erkekle telefonda konuşmak çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin erkek arkadaşını görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği erkekle buluşmak yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği erkekle yemek yemek mal mülk sahibi olacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin erkeği başka kızla görmek kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına işarettir.

Rüyada sevdiği erkeğin ağladığını görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, kişinin evlatlarının artacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin erkeği ağlarken görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin erkeğe sarılmak maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments