Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği erkekle yemek yemek

Rüyada sevdiği erkekle yemek yemek

Rüyada sevdiği erkekle yemek yemek ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, durgunlaşacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, işlerine bereket geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkekle yemek yemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz yoksa deneyimli zeki biri sizi etkileyecek.

Rüyada sevdiği erkekle yemek yemek kendisini işine vereceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkekle nişanlanmak yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, yaşamının tazeleneceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin erkeğin ailesiyle tanışmak işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına işarettir.

Rüyada sevdiği erkekle buluşmak başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, yalan söylemeyeceğine yorulur.

Rüyada sevdiği erkek görmek gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin erkeği başkasıyla evlenirken görmek hile ile mal elde edeceğine, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evli bir erkeği sevmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkek görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments