Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okulunun yandığını görmek

Rüyada okulunun yandığını görmek

Rüyada okulunun yandığını görmek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, kısa sürede başarısının artacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, işlerinin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada okulunun yandığını gördüyseniz:

  • Aldığınız haberlerde büyük hata payları olabileceğini göz önünde bulundurun.

Rüyada bir okulun yandığını görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada okulun yandığını görmek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada okulunun yandığını görmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına işarettir.

Rüyada okulu yandığını görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine yorulur.

Rüyada arabaların yandığını görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada babanın yandığını görmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir caminin yandığını görmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada dağların yandığını görmek yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments