Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini kanser görmek

Rüyada sevdiğini kanser görmek

Rüyada sevdiğini kanser görmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğini kanser gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerde veya bazı iş birliklerinizde üzerinizdeki baskı artıyor.

Rüyada sevdiğin birinin kanser olduğunu görmek ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin kanser olduğunu görmek çektiği zorlukların biteceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, hedeflerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğini kanser görmek onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada bir kişiyi kanser görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada deri kanseri olduğunu görmek ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, her zaman kötülük için çalışacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının kanser olduğunu görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine inanılır.

Rüyada annemi kanser hastası görmek çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanser olduğu görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments