Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanser olduğunu görmek

Rüyada kanser olduğunu görmek

Rüyada kanser olduğunu görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına işaret eder.

Rüyada kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Herkes aynı fikirde olsa da, bazı konular içinize sinmiyorsa ya da tereddütleriniz varsa, o konuda kendi sezgileriniz doğrultusunda ilerlemek isteyebilirsiniz.

Rüyada böbrek kanseri olmak uzun süre kendini toparlayamayacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına işarettir.

Rüyada başka birinin kanser olduğunu duymak sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada başkasını kanser olduğunu görmek daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, zor bir durumda kalacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine yorulur.

Rüyada bir kişinin kanser olduğunu görmek huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada kanser hastasını ziyaret etmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, başarıları ile tanınacağına, bütçesinin küçüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin kanserden öldüğünü görmek iyi şeyler yaşayacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına yorulur.

Rüyada lenf kanseri olmak sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, kişinin tek başına kalacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına delalet eder.

Rüyada akciğer kanseri olduğunu öğrenmek darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments