Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği bir dostunu görmek

Rüyada sevdiği bir dostunu görmek

Rüyada sevdiği bir dostunu görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, daha bir sevileceğine, amaçlarına ulaşmaya alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği bir dostunu gördüyseniz:

  • Atacağınız yanlış adımlar veya alacağınız yanlış kararlar nedeniyle yanlış bir yöne ilerleyebilirsiniz.

Rüyada sevdiği bir dostunu görmek hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin bir dostu görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, geniş bir rızka kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği dostunu görmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin dostunu görmek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, önünün açık olacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaplanla dost olmak en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine alamet eder.

Rüyada dostuna sarılıp ağlamak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğun eski dostunu görmek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, huzura ve rahata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada köpeğin dostluğunu görmek rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments