Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği dostunu görmek

Rüyada sevdiği dostunu görmek

Rüyada sevdiği dostunu görmek sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, arzularınızın gerçekleşeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği dostunu gördüyseniz:

  • Hayatınızda bazı küçük değişiklikler olabilir.

Rüyada sevdiğin dostunu görmek sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, yokluk içine gireceğine delalettir.

Rüyada sevdiği bir dostunu görmek maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, alışveriş yapacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin bir dostu görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği dostunu görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, anlaşmazlıkların biteceğine delalet eder.

Rüyada düşmanıyla dost olduğunu görmek ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hak dostlarını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada eski dostlar görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin dostluğunu görmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments